Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
HAYIRLI OLSUN..
Tarih: 04-10-2022 00:16:00 Güncelleme: 04-10-2022 00:16:00


Bir parti iktidar olur. İktidar partisinin genel başkanı bakanlar kurulunu oluşturur. Pek çok milletvekilinin, hatta hemen hemen her milletvekilinin gönlünde bakan olma hevesi ve isteği vardır. Lakin genel başkanın her milletvekiline bakanlık vermesi mümkün değildir. Çünkü bakanlık sayısı bellidir.

Belediye Başkanlığı seçimleri yapılır. Yeni belediye başkanı görev dağılımı yapar. Pek çok meclis üyesinin, hatta hemen hemen her meclis üyesinin gönlünde belediye başkan yardımcısı olma hevesi ve isteği vardır. Lakin başkanın her milletvekiline başkan yardımcılığı vermesi mümkün değildir. Çünkü belediye başkan yardımcı sayısı bellidir.

İl ve ilçe teşkilatlarındaki durum da aynıdır. Yeni bir il veya ilçe başkanı seçilir. Her parti üyesinin yönetimde yer alması mümkün değildir. Çünkü sayı bellidir. Bu belli olan sayı, yeni il veya ilçe başkanının beraberce daha iyi çalışabileceği insanlardan teşekkül ettirilir.

Manavgat’ta da yeni ilçe başkanı seçilmiştir ve yeni ilçe başkanı yeni yönetimi oluştururken en iyi ve verimli çalışabileceği partililerden oluşan bir yönetim kurulu oluşmuştur. Her partilinin gönlünde ya kendisinin yönetimde olması veya bir sevdiğinin yönetimde olması vardır ama bu mümkün değildir. Yani herkesin mutlu olması mümkün değildir. Başkanın inisiyatifi söz konusudur. Parti bizim partimizdir ve görev verilen arkadaşlara yardımcı olmak da bizim görevimizdir.

Bu vesile ile; Manavgat Akparti ilçe başkanına ve pırıl pırıl kardeşlerimizden oluşan yeni Manavgat Akparti İlçe teşkilatına hayırlı olsun diyor, görevlerini adalet duygusuna ve reis sevdasına haiz olarak yerine getirmelerini temenni ediyorum..

Mustafa EROL



Bu yazı 4177 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI