Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
9 EYLÜL VE İZMİR ....
Tarih: 10-09-2022 15:06:00 Güncelleme: 10-09-2022 15:06:00


9 Eylül İzmir'in kurtuluş yıldönümü kutlaması yapmadım. Ama kurtuluş için yapılan programdaki İzmir belediye başkanı Tunç Soyer'in konuşmasını dehşetle, ibretle ve nefretle dinledim.
Tunç Soyer yerine Yunanistan'dan bir Yunan devlet adamı getirmişler derdim tanımasaydım. Bir de Yunanca değil, Türkçe konuşuyordu. Tunç Soyer hepimizin bildiği gibi, Türk vatandaşlarının Kıbrıs, Azerbaycan ve diğer Türk Cumhuriyetlerine vizesiz Türk vatandaşlarının İzmir'e vize ile girmesi gerekir diyen bir insan.
Tunç Soyer konuşması boyunca Atatürke sığınarak Osmalıya ve Osmanlı'nın yöneticilerine attı tuttu. Oysa Atatürk de bir Osmanlı paşası ve hakaret ettiği Sultan Vahdettin'in yaveri idi. Sultan Vahdetyin'e en yakın subay Atatürk idi ve Sultan Vahdettin Fransa seyahatine bile Atatürk ile gitmiş idi.
Tamam bütün bunları geçelim. Atatürke sığınıp Atatürke hakaret ettiğini bir kenara bırakalım da, onu alkışlayan halka ne demeli????
Hani Yunan denize dökülmüştü...
Dileyen Tunç Soyerin konuşmadın Googleden izlesin ve görsün konuşmacının konuşmasını ve görsün o konuşmacıya alkış tutanları. .
Allah İzmir Valimiz Yavuz Selim Köşger kardeşimin yardımcısı olsun. Alkışlayanlar görünce sınıf arkadaşım olan İzmir valimizin ne kadar büyük bir sorumluluğu var diye dua ettim.. Allah yar ve yardımcısı olsun...
Mustafa EROL
 
 
 


Bu yazı 4559 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI