Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
GÜNDEME DAİR KARNE VE SÖZÜN ÖZÜ...!
Tarih: 20-05-2022 11:13:00 Güncelleme: 20-05-2022 11:13:00


Süleyman Soylu ve Ümit Özdağ neden birbirine girdiler?

Ümit Özdağ Dağıstanda yaşayan etnik bir grup olan Kamuklar, diğer bir ismi ile Kumuklar’dandır. Babası Japonya’da görevli olduğu yıllarda 1961 yılında Japonya’nın başkenti Tokyo’da doğmuştur. Türkiye’ye babası göç etmiştir. Babası Muzaffer Özdağ Türkiye’de Kurmay Yüzbaşı olarak görev yapmış ve 27 MAYIS İHTİLALİNDE DEMOKRAT PARTİSİ GENEL BAŞKANI VE BAŞBAKAN ADNAN MENDERES’İN ASILMASINDA MİLLİ BİRLİK KOMİTESİNDE YER ALMIŞTIR.

Süleyman Soylu ise Menderesin Genel Başkanlığını yaparak başbakan olduğu ve asıldığı anda genel başkanı olduğu Demokrat Partisinde genel başkanlık yapmıştır. Soylu; Trabzon'un Of ilçesinin Çamlı köyündendir.

Mültecileri Türkiye’den atalım diyen Ümit Özdağ Kumuk Türkü olarak Türkiye’ye gelen mülteci bir ailenin çocuğudur. Kumuk Türklerinin 503 bini Rusya’da, 10 bin tanesi de Türkiye’de yaşamaktadır.

Süleyman Soylu ise Trabzon Of ilçesindendir ve bu ülkenin asıl evlatlarındandır.

Türkiye’den mültecileri tamamen gönderilse, Türkiye’de Kumuk göçmeni olan Ümit Özdağ’ın partisi de kalmaz, Selanik göçmeni olan Meral Akşener’in de partisi kalmaz.

İşin özü şudur ki; Suriye, Irak ve Balkanlar yani Selanik göçmenlerini biz göçmen olarak bile kabul etmiyoruz. Çünkü oralar zaten bizim idi. Bizden sonra ayrıldılar. Asıl göçmenler bizim asla sahip olmadığımız Rusya topraklarından gelenlerdir ve Ümit Özdağ bunlardan birisidir...

Onları da göndermek istemeyiz Türk oldukları için. Öyleyse herkes oturduğu yerde otursun ve haddini bilsin. Göçmenler dışarı diye Amerika’nın gazına gelip de bağırıp durmasın. Zira Amerika’nın gazına gelen Zelenski’nin hali ortadadır vesselam..

 

SÖZÜN ÖZÜ;

Şekilde oklarını Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a  çevirenler ile beraber olup oklarını Recep Tayyip Erdoğan'a çeviren;

Karamollaoğlu ve avanesi, Babacan ve avanesi, Davutoğlu ve avanesi , Gül ve avanesi benim kardeşim olamaz.

Şer oklarla beraber olan şerdir.

Yaptırım uygulayacak değilim. Tek bir yaptırımım var. Benden önce ölürlerse şayet vallahi fatiha okumam. Rahmetli demem. Ecevite dediğim gibi rahmetsiz derim.

Allah'tan rahmet dilemem. IŞIKLAR İÇİNDE UYUSUN  derim vesselam..

Mustafa EROL

 

 



Bu yazı 3648 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI