Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
SOSYAL MEDYA GERÇEĞİ..!
Tarih: 11-03-2022 15:54:00 Güncelleme: 11-03-2022 15:54:00


1- Sosyal medyada en çok beğeni alanlar genellikle meşhur kadınlar ve sonra da meşhur erkeklerdir. Bir yerlerini teşhir edenler yine ön sıradadırlar.

2- Beğeni sırasında daha sonra siyasi yöneticilerdir. Eğer bir siyasi yöneticinin sayfasında çok beğeni yoksa, halk o kişinin yetkili ama etkili olmadığına inandığı için itibar göstermiyor demektir.

3- Bir sonraki sıradaki beğenilerin çokluğu ise fotoğraflardır.

4- Bir sonraki beğeni sıralaması ise önemli insanların vefat haberleridir.

5- Sosyal medyada en az beğeni siyaseten etkisi olmayan, parasal olarak zengin olmayan, ama fikir yönünden zengin olan fikir adamlarının sayfalarıdır. Bu insanların da kısa yazıları kısmen beğeni alır ama, eğer yazı uzun ise kimse okumaz da beğenmez de. Uzun yazıları okuyan insanlar genellikle nitelikli insanlardır.

6- Bir de sosyal medyada okur hırsızlar vardır. Okurlar, takip ederler ama, beğeni yapmazlar. Beğeni yapmamalarının sebebi ya kibirdendir, ya da korkudandır. Yani fikirlerini belirtmekten korkarlar.

7- Bir fikir yazısının altındaki az sayıdaki beğeni, hiçbir mesaj içermeyen sıradan bir ziyaret, resim, Cuma veya kandil mesajına yapılan binlerce beğeniden daha itibarlıdır, değerlidir vesselam…

Mustafa EROL



Bu yazı 3651 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI