Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
BİLİNMESİ GEREKENLER DİYORUM VESSELAM..!
Tarih: 28-03-2022 12:47:00 Güncelleme: 28-03-2022 12:47:00


25 Aralık 1991 Yılında SSCB Devlet başkanım Mihail Gorbaçov’un istifa etmesinin arkasından 26 Aralık 1991 yılında Rusya’da Glasnost (açıklık) ve Perestroyka (yeniden yapılandırma) projesiyle yeni devletler kuruldu ve o zaman yapılan anlaşma gereği olarak hiçbirisi Noto’ya girmeyecek ve tabiri caiz ise Noto ile münasebeti asla olmayacak idi.

Rusya- Ukrayna Savaşının başlamasına sebep işte tam da budur. Anlaşmaların gereğine Ukrayna uymamış, daha doğrusu Amerika’daki Yahudi lobileri yetiştirdikleri Yahudi asıllı Zelenski’yi önce oynadığı filimde, sonra da filmde başarılı olan gerçekte neden olmasın mantığı ile Ukrayna’da devlet başkanı yapmışlardır. Yahudilerin sahip olduğu enformasyon ve medya sektörü nitekim ülkemizde de aynı şekilde çalışmıyor mu?

-  Gezi Olaylarını finanse etmediler mi? Finanse etmekle kalmadılar Kılıçtaroğlu’na “ Gezi olayları aydınlanma hareketidir “ dedirttiler.

-  Dünyanın gelmiş geçmiş en zeki insanı Albert Einstein diyerek bir Yahudi’nin reklamını yapmadılar mı?

-  Aynı Yahudi lobisi yine başka bir Yahudi olan Sigmud Freud’un cinsellikle ilgili görüşlerini millete yutturmadılar mı? “Çocuk annesini şehvetle emer” diyen sapık Freud’un “ İnsan maymundan gelmiştir “ teorisini ders kitaplarında bile okutturmadılar mı?

- Yine başka bir Yahudi olan Carl Mark’ın komün sistemini teorik hale getirip Komünizmi pompalamadılar mı?

İşin garip tarafı ise yıllardan beri bu işleri finanse edenlerin başında George Soros vardır ve Soros bir anti komünisttir. Soros adındaki Yahudi asıllı Macar İngiltere Merkez Bankasını soyan adam diye tarihe geçmiştir. Çünkü bir gecede döviz spekülasyonu ile 1.1 milyar dolar kazanmıştır. Kazancını da hayır kurumlarına yardım adı altında dinsizliği propaganda edilmesinde kullanmaktadır. Bu kişi sadece bu büyük Yahudi sermayedarlarından sadece bir tanesidir.

Sözün özü, bu savaşı Rusya değil, YAHUDİ LOBİSİNİN EMRİYLE Amerika başlatmıştır diyorum vesselam.

Mustafa EROL



Bu yazı 3658 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI