Bugun...


MUSTAFA EROL

facebook-paylas
BAŞBAKANI ASIP BAYRAM YAPAN ZİHNİYET..!
Tarih: 12-07-2022 08:41:00 Güncelleme: 12-07-2022 08:41:00


- Seçimsiz hükümetler kuracaksın. CHP Ankara İl Başkanı nevzat Tandoğan’ı hem Ankara Valisi ve Ankara Belediye Başkanı yapacaksın. Aynı Ankara Valisinin adını TANDOĞAN Caddesine vereceksin. O Nevzat Tandoğan ki Milletin sesi olan Osman Yüksel Serdengeçti’yi Serdengeçti’nin öğrencilik yıllarında huzura getirttirerek ona hitaben "ulan öküz Anadolulu; sizin milliyetçilikle, komünizm ile ne işiniz var? Milliyetçilik lazımsa bunu biz yaparız. Komünizm gerekirse onu da biz getiririz. Sizin iki vazifeniz var: birincisi çiftçilik yapıp mahsul yetiştirmek. İkincisi askere çağırdığımızda askere gelmek" akabinde görevlilere emir verir: "alın bu iti götürün" DER…

- İşte bu zihniyet seçilmiş başbakan olan Adnan Menderes merhuma DİKTATÖR der. Menderes ve bakan arkadaşları; Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan’ı idama mahkûm eder. Seçilmiş başbakanı idam ettikleri günü BAYRAM OLARAK İLAN EDERLER. Zulümle abad olup sonu berbat olanlardır bunlar.

- Millet idaresinin idam edildiği bu 27 Mayıs günü; üzerinde sigara söndürülerek işkence edilen ve 27 Mayıs 1960 yılında idam edilen Adnan Menderes ve arkadaşlarını rahmetle anıyorum. 

Bu güzel insanları idam eden ve idam ettikleri günü de utanmadan bayram ilan eden MİLLET İRADESİNİN DÜŞMANI OLAN DİKTATÖR RUHLARI DA  lanetle anıyorum..

- Büyük şeytan Amerika’nın emirleri doğrultusunda 1960 Yılında darbe yapan zihniyet, 1980 Yılında darbe yapan zihniyet ve 15 Temmuzda Feto isimli CIA ajanının taşeronluğu ile darbe teşebbüsünde bulunan zihniyet aynı zihniyettir vesselam…

Mustafa EROL

Eğitimci-Yazar-Şair



Bu yazı 3831 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI