Bugun...


MAHMUT ÖZ

facebook-paylas
TÜRKLERE DİKKAT EDİNİZ...
Tarih: 30-06-2022 00:01:00 Güncelleme: 30-06-2022 00:01:00


İngiliz Başbakanı W.E. Gladstone (1809-1898)  İngiltere'nin  gelmiş geçmiş en büyük Türk düşmanı  idi. ''Türkler, görüldüğü yerde yok edilmeli, edilemez ise geldiği yere Orta Asya'ya sürülmeli'' diyordu. Avrupa'da ''GLADSTONE DOKTRİNİ'' tartışmasız kabul görmüştür.

Avrupa'nın Türkleri yok etmeye gücü yetmedi. Ancak, görünmeyen merkezlerde Türkler hakkında önemli kararlar aldılar ve uyguluyorlar. Bu kararları her Türk'ün bilmesi gerekiyor.

1. Türk nüfusunu, Yunan nüfusu seviyesinde tutun;

1924 yılında, ilk uygulama yapıldı. Türkiye'de yaşayan, Hıristiyan Türkler (Peçenekler) Anadolu'dan Yunanistan'a göç ettirildi. Amaç, Türk nüfusunu azaltmak idi.

Bu politika başarılı olamadı.Türk nüfusu, 80 milyonu çoktan aştı. Yurt dışı yerleşikler  hesaba katıldığı zaman, rakam 90 milyonu geçiyor.

2. Türkleri, petrol yataklarından uzak tutun;

Sykes-Pigot anlaşmasında amaç Türklere petrol yatakları vermemekti, Güney  Doğu sınırlarındaki petrol yataklarını ülke dışında bırakmak idi. Petrol Türklerin eline geçerse, başımıza bela olur, prensibinden taviz verilmedi. Sınırlarımızın hemen gerisinde, petrol fışkırıyor olması tesadüf değildir.

3. Türkleri motor sanayinden uzak tutun;

Türkiye 1961 yılında Devrim adındaki otomobili üretmişti. Motor dahil her şey milli idi. Batı bunu kabul edemezdi. Eğer Türk motor üretir ise, tank motoru yapar, helikopter motoru yapar, jet motoru yapar,  füze motoru yapar. Başımıza bela olur. Önlenmelidir. Önlemişlerdir. Türkiye helikopter yapıyor, motoru dışarıdan geliyor. Altay tankının motorlarını, parasını aldıkları halde göndermediler.  İha motorunu Ukrayna'dan alıyor. Motoru kendimizin olmadığı için Atak Helikopteri Pakistan'a satamıyoruz.

4. Türkleri silah sanayinden uzak tutun;

1947 yılında, bir General ''Amerika uçağı bize bedava veriyor, ne diye boşuna uçak üretmeye para harcıyoruz'' diyerek ülkeye ihanet ediyor. Üretilmiş uçaklar, Kayseri'de toprağa gömülüyordu.  Aradan geçen  yarım asra rağmen Türkiye uçak üretmeye çalışıyor.

5. Türkleri  müspet eğitimden uzak tutun.

Batı'nın bu politikası, 1949 den beri uygulanıyor. En çarpıcı örnek Başkan Nixon döneminde uygulanmaya başlandı. Başkan Nixon ''Türkleri pozitif eğitimden uzak tutun, dini eğitimi öne geçirin'' talimatı verdi.

Uygulama 1980 darbesi ile başladı.  Lise mezunu, matematik bilmiyor. Tarih seçmeli ders oldu.  Eğitim sistemi okumuş cahiller üretiyor. Buna rağmen Türk beynini durduramıyorlar. Başarı üzerine başarı sergiliyorlar.

Ey Türk gençliği! Sen Türklüğünü unutsan da, onlar sana Türklüğünü hatırlatır.



Bu yazı 3152 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI